q

COVID-19 INFO

Møn Camping Hårbølle Strand er åben
Vi følger myndighedernes anbefalinger for åbne campingpladser under Covid-19-situationen. Vi sikrer god afstand mellem enheder og ekstra opmærksomhed på rengøring og hygiejne.

Strandcamping

Møn camping befinder sig langs en af Møns fineste og reneste strande. Man kan se havet og den smukke udsigt fra næsten hele campingpladsen.

Lille naturcampingplads

Vi er stolte af at være en naturcampingplads, som ligger på Møn, certificeret af Unesco Biosphere programmet. Rustic Camping guide beskriver os som den smukkeste campingplads, når det gælder naturcamping.

Gæstfrihed og det simple liv

Som nye ejere af campingpladsen Møn camping, er det vores ambition at drive stedet med fokus på natur og ro. Vi tilbyder en simpel campingplads med få men udvalgte faciliteter i høj kvalitet.

Se reportagen om vores lille perle fra TV2 Øst

Hvilke cookies sætter min hjemmeside?

Møn Camping er en unik campingplads på Møn, hvor vi har fokus på nærhed, natur og ny energi. Vores store campingplads ligger midt i naturen med masser af muligheder for gåture og udflugter til både skov og strand.

Vores fornemste opgave er at give vores gæster uforglemmelige campingture, uanset om det drejer sig om fastliggere eller besøgende, der kommer forbi enkelte gange.

 

Praktisk

Møn Camping holder til på sydsiden af Møn på Hårbøllevej 87, Hårbølle, 4792 Askeby. Campingpladsen ligger på Hårbølle Strand lige ud til Grønsund – strædet mellem Møn og Falster og kan kontaktes på tlf: +45 26 74 95 63 og mail: info@moencamping.dk.

Du behøver ikke bestille plads – på Møn Camping er der altid plads, så du kommer bare. Du kan frit vælge mellem de ledige pladser, så kommer vi og checker dig ind i løbet af aftenen. 

Du er meget velkommen til at tage din hund med på camping, men inde på selve campingpladsen skal den være i snor.

 

Priser

Priserne på Møn Camping pr. nat er:

  • Voksne – 95 DKK
  • Børn (0-12) – 35 DKK
  • El – 40 DK
  • Pladsleje – 50 DKK
  • Pris for hele sæsonen – 11.500 DKK

Alle priserne er inklusiv moms og miljøtillæg.

 

Faciliteter

På Møn Camping dyrker vi det simple liv og naturen, men de faciliteter, der er, er i høj kvalitet. På campingpladsen finder du et køkken med gaskomfur og køkkenvask. Her er der også både vaskemaskine og tørretumbler, så du kan få vasket dit tøj. Baderummene er kønsopdelte og består af toilet og bad. Derudover er der elektricitet på pladsen. Desuden er Møn Camping en stor campingplads, så du slipper for at ligge klistret op ad naboerne.

 

Hvorfor tage på campingferie?

Campingferier har rigtig mange fordele. Du kan sagtens tage på en billig campingferie uden at mangle noget, og det er let at tilpasse ferien til de behov, du har. 

Tit bliver ferierne en stræben mod det perfekte, og vi har allesammen en masse forventninger, der skal opfyldes. Hvis dette så ikke sker, kan ferien ende med at føles som en fiasko. Derfor kan du også blive helt stresset af at tage på ferie, fordi alt skal være perfekt. År efter år er mange mere trætte, når de vender tilbage til hverdagen, fordi der ikke har været til tid at slappe af og lade op i løbet af ferien. 

Den mere simple campingform kan afhjælpe dette. En af fordelene er, at I får alvor får sat fokus på familierelationerne. Når der ikke er en masse aktiviteter til at stjæle opmærksomheden, får I som familie god mulighed for at få snakket sammen, spillet spil og nydt naturen. Og en ferie, hvor der er god tid til afslapning og gåture i naturen, vil hjælpe dig til at få ro i hovedet, så du bliver frisk og klar til at komme tilbage på arbejde efter ferien. 

Campingferie er også en meget fleksibel ferieform. Når I er færdige på campingpladsen, kan I blot køre videre til en ny. Så alt behøver ikke være planlagt på forhånd, men ferien kan nemt tilpasses undervejs.

 

Hvorfor vælge Møn Camping?

Der er mange campingpladser på Møn, og de er fordelt ud over hele øen. Derfor kan det være svært at vælge den helt rigtige plads til din campingtur. Der er campingpladser ved Møns Klint, ved Mønbroen og mange andre steder. Men på Møn Camping har vi noget helt særligt at tilbyde.

Vi er en af Danmarks smukkeste campingpladser, og Møn Camping ligger midt i en Unesco biosfære. Her får du følelsen af at blive ét med naturen, og vi ligger lige ude til en af Møns bedste strande: Hårbølle Strand. Der er udsigt over vandet fra næsten hele campingpladsen, og du kan vågne op til lyden at bølgernes brusen om morgenen og nyde de smukke solnedgange på stranden om aftenen. På Hårbølle Strand har du også gode muligheder for at stå på paddle board eller sejle i kajak, så pladsen er det ideelle udgangspunkt for en aktiv vandferie.

Hvis du skal på campingtur som børnefamilie, er Møn Camping også stedet for dig. Den lette adgang til stranden giver mulighed for mange timers god leg, og den korte afstand til mange af Møns oplevelser gør det muligt at gå på oplevelse som familie. 

Da Møn Camping ligger lidt mere isoleret end andre pladser, kan du nyde din ferie uden at blive overrendt af andre gæster. Pladsens store størrelse gør også, at du ikke ligger klos og op og ned ad de andre telte og campingvogne. Desuden har vi fuldt fokus på vores gæster, og vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse.

 

Seværdigheder i området

Når du tager på camping på Møn, er der masser af seværdigheder at besøge. Nogle af dem ligger helt tæt på Møn Camping, men resten af Møn har også masser at byde på. Møn har både gamle byer, hyggelige havnemiljøer, smuk natur og kultur i form af små gallerier med forskelig lokal kunst, kirker og andet. 

Inden for en radius af 3 km. fra Møn Camping finder du blandt andet Hårbølle Batteri, som er et gammelt fæstningsværk opført mellem 1914-15. Du kan også besøge Hårbølle Havn og studere havnelivet, mens du nyder en kop kaffe eller en is. Hvis du er interesseret i glaskunst, er Fanefjord Glas et godt bud. Her kan du se forskellig glaskunst – blandt andet collager. Hvis du er mere historieinteresseret, kan du i stedet tage hen til Grønsalen, som er en langdysse fra bondestenalderen. Og når du er lige i nærheden, kan du også besøge Fanefjord Kirke og beundre kirkens flotte kalkmalerier. 

Hvis du er frisk på at køre lidt længere væk fra campingpladsen, kan du for eksempel besøge Stege. Her kan du udforske de mange små butikker i en af Danmarks gamle middelalderbyer. Du bør også besøge Nyord, en lille ø i forlængelse af Møns nordvest kyst. Øen er billøs, så du kan nyde roen derovre. Der er smuk natur, skov og fuglereservater på Nyord, og så må du endelig ikke glemme at besøge Noorbohandelen, hvor du kan købe flere forskellige typer whisky og andre lokale delikatesser. På vej væk fra Nyord og inden du kører tilbage til Møn Camping, kan du lægge vejen forbi Galleri Warrer, som udstiller både smykker, malerier og brugskunst. 

Endelig kan du ikke være på camping på Møn uden at besøge Møns Klint. Her møder du en helt unik natur med kalkskrænter, der er helt op til 120 m. høje. Du bør unde dig selv både at nyde udsigten fra toppen og at se klipperne fra stranden, hvor du virkelig kan fornemme deres imponerende størrelse. 

Ganske tæt på Møns Klint ligger Liselund Slot og slotspark. Begge dele er et besøg værd! Slottet ligger idyllisk midt i parken og ligner et miniatureslot. Du kan få en rundvisning i slottet, men slotshaven i sig selv er besøget værd. Du finder ikke et mere romantisk sted på Møn. 

Der er altså masser af steder at besøge, hvis du vælger at tage på camping på Møn.