Ride Møn

Møn byder på nogle af de bedste veje og landskaber til cykling. Møn Camping Hårbølle Strand, er støttet af den danske regering som Møn Bikehub. Vi elsker alt, hvad der har med cykling at gøre, og vi byder alle cykler velkommen.

Tour de France

Gul feber på campingpladsen. I juli viser vi alle etaper af Tour de France i vores udendørs café.

Gravel Festival - Biking Moen Camping

Bikefestival

I juni 2025 er vi vært for en international grusfestival, se mere på www.RideMoen.dk. Hovedbegivenheden er lørdag, hvor rytterne har mulighed for at krydse 8 øer på én dag. Den længste rute bliver på 180 km med mulighed for 300 km for hele festivalen.

Borrow a bike on our camp site - Haarboelle Beach Camping

Free bikes

Som gæst på vores campingplads har vi 15 gratis cykler, som vores gæster kan bruge. Lån vores cykel, når du skal til Fanefjord Skov, havnen eller en tur forbi den lokale gård.

Gravel - bike - Moen Camping

Gravel

Møn er stor for grus. Området fra vores campingplads til Møns Klint er noget af det mest unikke gruslandskab. Imponerende bakker, den konstante udsigt over Østersøen og Møns mange sukkermarker.

Relaxing at Moen Camping

Biketouring

Cykel fra Hamborg eller Berlin til København. Hver dag kommer der nye grupper af gæster til campingpladsen med deres cykler og små telte - det er vores yndlingsgæster. Vi er en officiel Bikefriend og har en lille servicebod, hvor du kan reparere din cykel.